МЕЛНИЧКИ ЗА СОЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР, ХИМАЛАЙСКА СОЛ, ПОДПРАВКИ  

 

  Резервни

  Салфетници

 
 

 

 

                               
 

 

 

  Панери

 

Кошнички за сервиране на чипс, Иноксови кофички за сервиране, Канички за мляко,  Мини тенджерки,  Иноксови тигани за презентация, Тавички, Меламинови тиганчета за презентация, Гюмчета

  ОЩЕ ЗА МАСАТА
                                             
                 
Мелничка за черен пипер и сол
 
№144174   30см
№144173   25см
№144172   20см
№144171   15см
 
Мелничка за черен пипер и сол
 
№144177   25см
№144176   20см
№144175   15см
 
Мелничка черен пипер и сол 
№132113   170мл
№132114  100мл
 
Мелничка пипер и сол двустранна 
№198726
 
Мелничка
комбинирана 
№132118 
 
Мелничка
пипер и сол
 
№144168  20см
№144170  20см
№144169  20см
                     
               
Акрилна мелничка за сол
№143116  18см
 
Акрилна мелничка за черен пипер
№143117  18см
 
       
Мелничка за сол, черен пипер
№10198151  20см
№10198150  15см
 
Мелничка за сол, черен пипер
№1981207 5х20см
№1981208 5х15см
 
Дървена мелничка за черен пипер
№136705   47см
 
Дървена мелничка за черен пипер
№136204   40см
№136205   30см
 
Дървена мелничка за черен пипер
№1981121  40см
 
Дървена мелничка за черен пипер
№1981122  40см
                     
             
Мелничка за черен пипер и сол 
№1981357  20см
№1981356  18см
№1981358  15см
 
Мелничка с дървено капаче
№1981360  19см
№1981359  16см
 
Мелничка от дърво с метален ринг 
№1981333  20см
№1981332  15см
 
Мелничка за черен пипер
№1981301
 
Мелничка за сол, черен пипер
№1981353 20см
№1981352 15см
 
Мелничка за сол, черен пипер
№1981355  20см
№1981354  15см
                                             

ОЩЕ ЗА МАСАТА

 

 

  Резервни

  Салфетници

 
 

 

 

                               
 

 

 

  Панери

 

Кошнички за сервиране на чипс, Иноксови кофички за сервиране, Канички за мляко,  Мини тенджерки,  Иноксови тигани за презентация, Тавички, Меламинови тиганчета за презентация, Гюмчета

  МЕЛНИЧКИ ЗА СОЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР, ХИМАЛАЙСКА СОЛ, ПОДПРАВКИ