МЕЛАМИНОВИ РАМАКИНИ И АКСЕСОАРИ.
МЕЛАМИНОВИ ПЕПЕЛНИЦИ.
                                             
       
Меламинов рамакин оребрен
№136489  ø7см  
 
Меламинов рамакин оребрен
№136490  ø7см  
 
Меламинов рамакин оребрен
№151060  ø8см  
 
Меламинов рамакин оребрен
№151061  ø8см  
             
     
Меламинова купичка за сос
№151456      
 
Меламинова лъжичка за сос
№151457      
 
Рамакин меламинов
№151058   ø6см
 
Рамакин меламинов
№151059    ø6см
             
     
Меламинова кокотиера
№151027  
№151028  
 
Меламинов комплект
За сол и пипер+кл.зъби
№141453   20х7хh8см 
 
Меламинов пепелник 9х9см
№198530 бял
№198529 черен
             
     
Меламинов пепелник 9,5х9,5см
№198530 бял
№198529 черен
№196531 червен
 
Меламинов пепелник 10,6х9,5см
№198533 бял
№198532 черен
№196534 червен
 
Ветроустайчив пепелник
№198528   ф14см
 
Пепелник ветроупорен
меламинов-бял
№198527   ф14,0см
№198524   ф10,5см
             
         
Ветроупорен меламинов пепелник-черен
№198526     ф14см
№198525  ф10,5см
 
Меламинов ветроустайчив пепелник с капак
№136102   9х9см